top of page

Een intro tot...

Bijgewerkt op: 10 aug. 2022

We starten met een maandelijkse post waar we jullie kennis laten maken met innovaties en andere onderbelichte topics in de voeding en landbouw.


Vandaag de dag is de nood aan mensen die innoveren en ondernemen groot, het is dan ook een globale uitdaging. Wij als Generation Food willen deze nood ledigen door dit lokaal te stimuleren zodat iedereen een mogelijke rol kan spelen in het produceren en beschikbaar stellen van duurzame, eerlijke en gezonde voeding voor alle mensen. Of je nu een geboren ondernemer, gepensioneerde of student bent, iedereen kan hieraan meehelpen.


Om jullie alvast mee te nemen in de verschillende innovaties en mogelijke toekomstige oplossingen waar er vandaag aan gewerkt worden, hebben we deze blog gecreëerd. Een blog waar we regelmatig een intro tot een bepaald onderwerp posten.

Met onze "intro's tot..." over verschillende innovaties en oplossingen willen we iedereen meenemen en inspireren.

Wat mag je dan verwachten? Een interessante one pager over platformen, projecten en innovaties die nu al het verschil maken in voeding en landbouw. Eéntje die jullie inspireert en triggert om samen met ons het verschil te maken.


Zo willen we jullie overtuigen om de uitdagingen van vandaag te bekijken vanuit een holistisch perspectief en zo oplossingen te vinden. Dus hopelijk zien we jullie snel op één van onze evenementen.


Foto van onze eerste Forum rond "voedsel van de toekomst"29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page