MAKEATHON: Het valoriseren van nevenstromen
di 22 sep
|UCLL Campus Gasthuisberg
Tijdens deze 2-daagse Makeathon werken studenten, ondernemers en bedrijven intensief samen, om een oplossing te zoeken voor een (voorlopig nog verspilde) nevenstroom en voedselverspilling te voorkomen.
Tijd en locatie
22 sep 2020, 09:00 – 23 sep 2020, 19:00
UCLL Campus Gasthuisberg, Herestraat 49, 3000 Leuven, Belgium
Over het evenement
22 en 23 september 2020Generation Food, UCLL en EIT Food organiseren op 22-23 september een hackathon. Tijdens die tweedaagse gaan studenten, ondernemers en bedrijven intensief samenwerken om een oplossing te zoeken voor een (voorlopig nog verspilde) nevenstroom en voedselverspilling te voorkomen.We werken aan de hand van twee concrete cases: appelpulp van Konings en rood fruit van Aspergehoeve Lavrijsen. Deze twee reststromen worden vandaag niet gevaloriseerd. Schrijf je snel in om hier verandering in te brengen! De plaatsen zijn beperkt omdat we een corono-proof event organiseren.Wat kan je allemaal verwachten? Twee dagen intensief samenwerken met bedrijven, studenten en de hogeschool. Interessante interacties met experten van FoodWIN, UCLL, Flanders’ Food, Rikolto… Meewerken aan oplossingen in de zoektocht naar het voedselsysteem van de toekomst.
Voor wie:
- Studenten
- Ondernemers
- Bedrijven
Praktisch: Datum: 22 en 23 september 2020, telkens een hele dag Inschrijven is verplicht!
Safe event: We voorzien 1,5 meter afstand en hygiënemaatregelen