top of page

vr 07 mei

|

Online event

Generation Food Summit: We voeden de toekomst

Generation Food als netwerk inspireert, verbindt en nodigt ondernemers uit om samen mee te werken aan het voedsel voor de toekomst. Kom te weten welke boeiende ondernemers vorig jaar de revue gepasseerd zijn, hoe ze een gek corona-jaar overleefd hebben en wat we in 2021 op jullie bord schotelen.

Registration is Closed
See other events
Generation Food Summit: We voeden de toekomst
Generation Food Summit: We voeden de toekomst

Tijd en locatie

07 mei 2021, 16:00 – 17:00

Online event

Over het evenement

https://www.generationfood.be/summit2021

Generation Food als netwerk inspireert, verbindt en nodigt (jonge) ondernemers uit om samen mee te werken aan het maken van het voedsel voor de toekomst. Enkele van die ondernemers zullen langskomen en vertellen hoe zij het afgelopen jaar beleefd hebben:

Winnie Poncelet - Beanlife. Via Generation Food kon de startup van Winnie rekenen op een sterk netwerk met veel contacten. Ondertussen is hun onderneming verder gegroeid en komen ze hun verhaal doen. 

Studenten UCLL - Délicé. Tijdens de makeathon in september 2020 werd een granola ontwikkeld die reststromen gebruikte. Nadat het recept verder op punt werd gezet in voedings- en dieetkunde, zijn vier studenten er een eigen onderneming mee gestart. Kom meer te weten over hun verhaal tijdens de Generation Food Summit. 

Michaël Cloet - Bar Stan. De horeca heeft het de afgelopen tijd niet makkelijk gehad. Michaël zal zijn standpunt komen uitleggen tijdens de summit.

Verder zullen we ook een blik op de toekomst werpen. Het jaarthema 'peulvruchten en granen' zal verder uitgelicht worden. 

Deel dit evenement

bottom of page